vriend worden?

Van Europees brons en zilver op het Wereld kampioenschap naar..

 

Dit seizoen behaalde ik mijn allereerste internationale medailles, een fantastisch gevoel om op het podium te staan. Maar ik heb grotere dromen..

Mijn droom is om de allerbeste te worden. Om dit te kunnen bereiken heb ik ondersteuning nodig, mensen die mij helpen de top te bereiken. 

Bij mijn huidige ploeg Telenet Fidea is het sportief gezien perfect geregeld, hier krijg ik de beste begeleiding, het materiaal en support om mij verder te kunnen ontwikkelen. 

 

Mijn brandstof, reis- en verblijfkosten kan ik voor een gedeelte zelf betalen en voor de rest ondersteunen mijn ouders mij financieel.

 

Omdat ik het tijd vind om op eigen benen door de modder te gaan lanceer ik de vrienden van Fleur.

 

Hoe kun je mij helpen?

 

Voor €100 kun je vriend worden en mij helpen de top te bereiken, om samen met andere vrienden op de hoogte te blijven van mijn prestaties ontvang je elke twee maanden een nieuwsbrief.

Ik hoop dat we samen voor goud kunnen gaan!

En geen vrienden worden even goede vrienden hoor!

 

Je doet mee? Geweldig! Vul je naam en email hier in 

Bent u ondernemer en wilt u meer voor mij betekenen? Een clinic voor het bedrijf? Een geheel verzorgde dag mee naar een cross? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik kan een voorstel sturen en naar aanleiding daarvan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

© 2023 by Sasha Blake. Proudly created with Wix.com